Over ons

Wie zijn wij en wat doen we?

Wij zijn Berjan. Bij ons koop je gebruikte auto’s voor leuke prijzen! Alle auto’s in ons aanbod zijn ingeruild bij een betrouwbare autodealer en kunnen nog heel goed een tijd mee. Neem dus snel een kijkje op onze voorraadpagina!

De belangrijkste persoon achter Berjan is Sasha. Hij zorgt voor onze mooie selectie van inruilauto’s. Wie is Sasha dan precies? Dat kan hij het beste zelf vertellen!

Aan het woord: Sasha

“Ik ben Sasha en ik ben de drijvende kracht achter Berjan. Door mijn werk als werkplaatschef kan ik de beste en de leukste inruilauto’s voor Berjan selecteren. Die auto’s worden eerst volledig nagekeken, krijgen een nieuwe APK en een poetsbeurt, voordat ze in de verkoop gaan. Het zijn allemaal leuke auto’s die nog een rondje mee kunnen. Ze zijn veilig, schoon en direct rijklaar!
Nieuwsgierig geworden naar mijn werkwijze of naar de leuke auto’s? Neem gerust contact met mij op! Op Facebook kun je onder andere zien welke klanten al tevreden zijn weggereden.

Misschien nog leuk om over mij te weten: ik ben al vanaf mijn eerste baantje actief in de autobranche. En geloof me, dat is al een behoorlijke tijd! Op 16-jarige leeftijd begon ik als BBL automonteur bij een Nissan dealer, daar heb ik alle benodigde diploma’s gehaald als automonteur. Omdat ik het klantcontact ook heel leuk vind, heb ik vervolgens achter de receptie gewerkt. En nu werk ik dus als werkplaatschef en selecteer ik de beste inruilauto’s voor het aanbod van Berjan.”

Even praktisch:

  • Onze auto’s zijn allemaal veilig, schoon en rijklaar. Je kunt dus zo instappen en wegrijden.
  • Heb je een auto in te ruilen? Dat kan! 
  • Of een ander voertuig? Dat ook! We ruilen alle voertuigen in. Dus ook campers, motoren, boten enzovoort. Heb je een voertuig dat hier niet bij staat en twijfel je? Bel of mail ons dan gerust.
  • Wij willen graag dat iedereen veel rijplezier heeft. Daarom zijn onze inruilauto’s leuk geprijsd. Wil je deze het liefst in termijnen betalen? Dat kan zeker! Wij kunnen je een financieringsvoorstel doen.
  • Heb je een auto bij ons gekocht en is er onverwacht iets mee aan de hand? Neem dan even contact met ons op. Wij zoeken altijd naar een passende oplossing!
Ons actuele aanbod bekijken?

Allemaal veilig, schoon en rijklaar.

Neem contact met ons op